Velkommen til vores nye hjemmeside!
Min indkøbskurv

Mini Cart

Certificeringer

FSC®

 

FSC®

 

Vi er FSC-certificeret. At være en FSC-certificeret virksomhed indebærer mange ting, men vigtigst for os er, at vores træ kommer fra ansvarligt skovbrug. Det betyder også, at de produkter, du køber hos os, er produceret af træ, der er FSC-certificeret.

Vi syntes, at det er vigtigt at gøre en forskel for verdens skove, og det falder os derfor naturligt at være FSC-certificeret. Ud over certifikatet er vi også medlem af FSC Danmark, som arbejder aktivt for at udbrede FSC i Danmark og i Norden.

Her kan du læse eksempler på, hvad vi som virksomhed er sikre på, når vi benytter FSC-certificeret træ:

At vi bruger ansvarligt fældet træ. Man ved, at skovarealet i en FSC-certificeret skov vil være det samme generation efter generation. At sjældne og truede arter beskyttes. Derudover ved man, at skovejeren aktivt skal bidrage økonomisk til lokale projekter såsom adgang til lægehjælp, hvilket vi typisk ser i troperne. FSC sikrer også, at arbejderne i skovene er uddannede, har ordentlig sikkerhedsudstyr, at de får en fair løn og at arbejdsforholdene ellers er i orden.

Hvorfor burde du som kunde også foretrække at købe dine produkter hos en FSC-certificeret virksomhed?

Vælger man FSC-certificeret træ, så viser man først og fremmest, at man tager ansvar for sociale og miljømæssige forhold i verdens skove. Derudover kan du som kunde være sikker på, at du ikke bare køber lovligt træ, men også bæredygtigt træ. Gennem FSC bidrager du også til en række verdensmål, eksempelvis verdensmål 12 om ansvarlig produktion og forbrug og verdensmål 15 om livet på land.

Er du interesseret i at vide mere om FSC®, og hvad mærket står for, kan du læse mere her: https://dk.fsc.org/dk-dk