Velkommen til vores nye hjemmeside!
Min indkøbskurv

Mini Cart

Om os

Mange møbler er i dag masseproduceret, hvilket gør at møblerne får et mindre unikt udseende og samtidigt umuliggøre det muligheden for at købe et møbel, som er præcist efter din egen personlige smag.

Hos HTM Møbler ApS har du muligheden for, helt selv at bestemme, hvordan dit plankebord skal se ud. Det er altid en fornøjelse for os, at få lov til at producere et møbel, som vores kunder selv har været med til at designe. Hvis der er noget som du er i tvivl om, står vi selvfølgelig altid klar med rådgivning, omkring bl.a. størrelser, træsorter og overfladebehandlinger. Alle vores møbler er lavet i massivt træ.

Vi går altid højt op i god kvalitet og udvælger nøje hvilke planker, der skal bruges til plankeborde. Det er altid vigtigt for os at tilgodese dit ønske, når det gælder planker. Nogle syntes at et plankebord er pænest, hvis det har naturlige kanter med store knaster på overfladen så det får et meget råt look, mens andre bedre kan lide det lidt mere stilrent. Vi nyder at lave begge dele.

Holdet bag HTM Møbler

Nicolai

Salg - Produktion - Kundekontakt - Udvælgelse af træ

Email: nsc@htm-mobler.dk

Telefon: 28565471

Casper

Salg - Produktion - Kundekontakt - Markedsføring

Email: csc@htm-mobler.dk

Telefon: 28565481

Vi hos HTM Møbler ApS brænder for at producere møbler i en høj kvalitet, med professionelt håndværk. Det er vigtigt for os, at du som kunde føler at du har fået tilstrækkelig viden omkring både træet som benyttes til dit møbel, men også andre praktiske ting, som du kunne være i tvivl om. Vi er et team, som alle har en stor viden omkring træ og vi ved hvordan ordentlig kvalitet, kan øge levetiden på dit møbel, samt hvad der vil passe perfekt ind i netop dit hjem.