Velkommen til vores nye hjemmeside!
Min indkøbskurv

Mini Cart

Om os

Ideerne for os er mange, når vi snakker om møbler. Vores store passion for træ og håndværk, stammer fra vores familie. Vi er begge blevet inspireret af vores far, som har drevet snedkeri, i næsten hele hans voksne liv, og han fik interessen fra sin egen far, vores farfar, som også drev snedkeri.
Det vi syntes der er spændende ved at arbejde med træ, er at mulighederne er uendelige, og hvis man ved hvad man arbejder med, så kan man lave noget helt unikt.

Vi giver dig muligheden for at få produceret dit plankebord, præcist som du vil have det. Vi laver plankeborde i mange forskellige træsorter, f.eks. egetræ, valnød, ask og mahogni.
Det bedste vi ved, er at få lov til at høre vores kunders ideer og ønsker til deres unikke plankeborde, da det giver os en stor inspiration at arbejde ud fra. Er der noget man er i tvivl om, så kan vi selvfølgelig give god og professionel rådgivning.

Bæredygtighed og høj kvalitet er nøgleordene, for vores produkter. Vi har stor fokus på at udvælge planker til plankeborde, som tilgodeser dine behov. Ønskes der en rå overflade, med store eller små knaster, kan vi sagtens lave dem, så overfladen ser rå ud, men stadig er dejlig og glat at røre ved.
Samtidigt kan vi også sagtens udvælge planker, som har en pæn overflade med små enkelte knaster, hvilket gør bordet med stilrent.

Brødrene bag HTM Møbler

Nicolai

Salg - Produktion - Kundekontakt - Udvælgelse af træ

Email: nsc@htm-mobler.dk

Telefon: 28565471

Casper

Salg - Produktion - Kundekontakt - Markedsføring

Email: csc@htm-mobler.dk

Telefon: 28565481

Vi brænder for at give dig den bedste oplevelse, når du skal købe dit eget unikke plankebord. Det er vigtigt for os at du som kunde, får en tilstrækkelig viden om hvordan du også fremadrettet skal behandle dit bord, så det fortsat står helt skarpt. For det er om noget det smukke ved et plankebord af ordentlige materialer, det kan nemlig se helt nyt og flot ud, også efter flere år, så længe man husker at behandle det med træolie. Rådgivning angående overfladebehandling følger selvfølgelig med, når du køber et bord hos os.